Kiinnostaako säännölliset bugg- ja boogie woogie -tunnit ensisyksylle?

Kiinnostaako säännölliset bugg- ja boogie woogie -tunnit ensisyksylle?
Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Syksyllä 2017 tarjolla valmennusta Pirjo ja Tommi Koivulan johdolla, buggia (jatkotaso) ja boogie woogieta (lähtö alkeista)! Koivuloiden tunnit: bugg klo 18-19.30 / boogie woogie klo 19.30-21.00

Valmennuksia kertyy 9 kertaa syksyn aikana. Aloitamme tiiviimmin viikkojen 35, 36 ja 37 myötä ja sen jälkeen valmennukset jatkuvat parittomilla viikoilla. Koivuloiden tunnit pidetään siis tiiviin alun jälkeen parittomilla viikoilla ja parillisilla viikoilla kertausta Liljojen johdolla (tunti/laji) ja vapaaharjoitukset. Koivuloiden viimeiset tunnit viikolla 49.

Sitovat ilmoittautumiset 22.6. mennessä heini@terpsikerho.fi jotta saamme varmistettua tuntien toteutumisen! Pyrimme tunneilla tasapareihin. Voit ilmoittautua myös parin kanssa

Hinta: Terpsikerhon jäsen 100e/laji/kausi, ei-jäsen 110e
molemmat lajit jäseniltä 190e, ei-jäsen 200e!

 

Advertisements