Pyörätuolitanssikurssit

Suomen parasta pyörätuolitanssin ohjausta saa Kouvolassa, Terpsikerholla!

KESÄLEIRI KESÄKUUSSA su 28.6.2020

Aamupäivällä su 28.6. aloittelijoiden osiossa tutustutaan pyörätuolitanssin eri muotoihin. Maksuttomissa Terpsikerhon 45 min opetushetkissä Single-tanssijat aloittavat klo 10 ja paritanssijat klo 11. Saavu vaan paikalle – ei ennakko ilmoittautumista. Omaa paria ei tarvitse olla kummallakaan tunnilla!
Ohjaajina toimivat syksyllä Terpsikerholla alkavan pyörätuolitanssikurssin vetäjät Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja ohjaajiin!
Paikka: Kymsoten terapiatalo, Ketunkuja 2, Kuusankoski (ent. Carea-koulu, ajo Vikenpolun kautta)

Iltapäivän osio on jo aiemmin pyörätuolitanssia harrastaneille single-, duo- ja combi- tanssijoille. Omaan tanssiinsa voi kesäleirillä saada uusia ideoita viikonlopun aikana järjestettävän pyörätuolitanssiohjaajakurssin
oppilailta sekä etenkin Timolta ja Tuulilta. Jatkoleiri-ilmoittautumiset: toimisto@pyoratuolitanssi.fi ke 24.6. mennessä. Kesäleirin tuntien hinta 10 € / henkilö / 90 min.

Lue lisää la 27.6.2020 Kouvolan pyörätuolitanssiohjaajakoulutuksesta: www.pyoratuolitanssi.fi/kurssit

VIIKKORYHMÄT SYKSYLLÄ 2020

Terpsikerhon pyörätuolitanssiryhmät aloittavat sunnuntaisin syksyllä 2020 entisen Keskuslaitoksen alueella Kuusankoskella, vanhan Carea-koulun liikuntasalissa (katso kartta alla):

  • pyörätuolia käyttävä lapsi parinaan aikuinen pystytanssija
  • aikuisten pyörätuolia käyttävien ryhmä

Lasten ryhmässä keskitytään tuolinkäsittelyyn, vartalonhallintaan ja rytmiharjoitteisiin osallistujien toiveiden mukaisten musiikkityylien ja tanssilajien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa musiikin tahdissa.

Aikuisten ryhmässä tanssitaan yksin, ryhmässä tai parin kanssa ja tutustutaan niin seura- kuin kilpatanssienkin maailmaan. Parin voi muodostaa joko kaksi pyörätuolinkäyttäjää tai pyörätuolinkäyttäjä ja pystytanssija.

Molempiin ryhmiin ovat tervetulleita sekä pyörätuolinkäyttäjät että pystytanssijat – et tarvitse ennakkoon tanssitaitoa tai tietoja lajeista. Aikuisten ryhmässä oma pari ei ole välttämättömyys. Otathan kuitenkin oman avustajan mukaan, mikäli tarvitset apua osallistuaksesi tunnille.

Hinta: 6 x kortti 45 € / pyörätuolitanssija. Avustajat ja pyörätuolitanssijan pystyparit veloituksetta.

Ohjaajina toimivat Timo Pyykkönen, Tuuli Harju, Hilla Turtiainen ja Anu Peltonen.

KARTTA:

aluekartta_sospa2016

Liikuntasali kartan rakennuksessa 16, käynti tähdellä merkityltä sisäpihalta, jossa myös pysäköinti. Ajo Vilkenpolun kautta.

Kymsoten terapiatalon liikuntasali. Osoite: Ketunkuja 2 45740 Kuusankoski. Sisäänkäynti siis rakennuksen sisäpihan puolelta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: timopyykkonen(a)gmail.com

Muista ilmoittautua etukäteen!

Lue lisää pyörätuolitanssista Suomen Pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n sivuilta!

T&T
Ohjaajat Timo ja Tuuli
Lehtijuttu
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1b0a