Pyörätuolitanssikurssit

Suomen parasta pyörätuolitanssin ohjausta saa Kouvolassa, Terpsikerholla!

VIIKKORYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2021

Terpsikerhon pyörätuolitanssiryhmät jatkavat toimintaansa sitten kun Kouvolan seudun koronatilanne antaa siihen luvan. Seuraa ilmoittelua aloitusajankohdasta nettisivujamme sekä @terpsikerho somekanavissa.

Noudatamme Kymsoten ja Tanssiurheiluliiton suosittelemia rajoituksia Terpsikerhon toiminnassa.

Terpsikerhon pyörätuolitanssiryhmät kokoontuvat entisen Keskuslaitoksen alueella Kuusankoskella, vanhan Carea-koulun liikuntasalissa (katso kartta alla). MUISTA ILMOITTAUTUA MUKAAN.

SUNNUNTAISIN:

  • LAPSI-AIKUINEN RYHMÄ klo 14.15 – 15.00 – pyörätuolia käyttävä lapsi parinaan yli 16 vuotias pystytanssija.
  • AIKUISTEN RYHMÄ klo 15.15 – 16.15 – aikuisten pyörätuolia käyttävien ryhmä.

Lasten ryhmässä keskitytään tuolinkäsittelyyn, vartalonhallintaan ja rytmiharjoitteisiin osallistujien toiveiden mukaisten musiikkityylien ja tanssilajien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa musiikin tahdissa.

Aikuisten ryhmässä tanssitaan yksin, ryhmässä tai parin kanssa ja tutustutaan niin seura- kuin kilpatanssienkin maailmaan. Parin voi muodostaa joko kaksi pyörätuolinkäyttäjää tai pyörätuolinkäyttäjä ja pystytanssija.

Molempiin ryhmiin ovat tervetulleita sekä pyörätuolinkäyttäjät että pystytanssijat – et tarvitse ennakkoon tanssitaitoa tai tietoja lajeista. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa tahansa. Aikuisten ryhmässä oma pari ei ole välttämättömyys. Otathan kuitenkin oman avustajan mukaan, mikäli tarvitset apua osallistuaksesi tunnille.

Hinta: 6 x kortti 45 € / pyörätuolitanssija. Avustajat ja pyörätuolitanssijan pystyparit veloituksetta.

Ohjaajina toimivat Timo Pyykkönen, Tuuli Harju, Hilla Turtiainen ja Anu Peltonen.

KARTTA:

aluekartta_sospa2016

Liikuntasali kartan rakennuksessa 16, käynti tähdellä merkityltä sisäpihalta, jossa myös pysäköinti. Ajo Vilkenpolun kautta.

Kymsoten terapiatalon liikuntasali. Osoite: Ketunkuja 2 45740 Kuusankoski. Sisäänkäynti siis rakennuksen sisäpihan puolelta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: timopyykkonen(a)gmail.com

Muista ilmoittautua etukäteen!

Lue lisää pyörätuolitanssista Suomen Pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n sivuilta!

T&T
Ohjaajat Timo ja Tuuli
Lehtijuttu
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1b0a