Argentiinalainen tango

Argentiinalaisen tangon viikkotunnit JATKUVAT Karoliina ja Kari Kiiskin johdolla, KESKIVIIKKOISIN KLO 18-21 KEVÄTKAUDELLA 2017!
tunnit joka toinen keskiviikko, aikavälillä 11.1.-5.4.

Kurssilla edetään ryhmän tason mukaan ja kaikki saavat henkilökohtaista opetusta.

Ilmottautumiset sähköpostitse elmo.nieminen(a)hotmail.com

Ilmoittautua voit ilman paria, mutta kurssille pääsy varmistuu vasta parin löydyttyä. Kurssille otetaan 1-3 ylimääräistä seuraajaa/viejää. Kurssilla vapaaehtoinen parinvaihto.

Hinta:
Koko kausi Terpsikerhon jäsenille 90e ja ei-jäsenille 100e. Kertamaksu 20e (jäsenet) /
25e (ei-jäsen)

Kurssin maksetaan suoraan terpsikerhon tilille
FI73 5750 0140 0927 28
Laita viestikenttään osallistujien nimet. Tulosta kuitti mukaan kurssille tai lähetä Elmolle sähköpostilla.

Kurssipaikalla kahvitarjoilu

Opettajiksi saapuvat Kotkalaiset Kari ja Karoliina Kiiski. He ovat tanssineet yhdessä niin kauan kuin ovat toisensa tunteneet, yli 20 vuotta. He aloittivat harrastuksensa lavatanssien parissa, hakien lisäoppia myös kilpatanssin puolelta. Kari on v. 2006-2011 kilpaillut Seniori 1C -luokkaan asti, ja on kouluttautunut seuraohjaajaksi.

Yhteiset askeleet suuntautuivat argentiinalaisen tangon pariin v. 2004. Silloin Kari ja Karoliina tapasivat ensi kerran opettajansa Nina ja John Krookin, joiden viikottaisilla ryhmätunneilla he ovat käyneet v. 2006 lähtien. Lisäksi he ovat opiskelleet tangoa yksityis- ja ryhmätunneilla sekä Suomessa että ulkomailla. Tärkeimpiä opettajia ovat olleet mm. Facundo Gil Jauregui ja Maria Trubba, Silvio Grand ja Mayra Galante sekä Gustavo Rosas ja Gisela Natoli.

Vuosina 2012 ja 2013 Kari ja Karoliina voittivat argentiinalaisen tangon Suomen mestaruudet Oulussa järjestetyissä kilpailuissa. Argentiinalaisen tangon säännöllistä opetusta Kari ja Karoliina antavat Kotkan ja Haminan alueella. Lisäksi he ovat opettaneet ryhmiä Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Opetuksessaan he haluavat keskittyä hyvään tekniikkaan ja vartalonhallintaan, painottaen myös parin välisen yhteyden ja läsnäolon merkitystä.

Tangourallaan Kari ja Karoliina ovat esiintyneet lukuisissa eri tilaisuuksissa ja osallistuneet erilaisiin projekteihin, joista tärkeimpinä mainittakoon Elokuun Tango sekä esiintyminen näytelmässä Sonaatti satamakaupungille, jota esitettiin Kotkassa Merikeskus Vellamossa sekä ravintola Kairossa v. 2013-2014.

http://www.tangokarikaro.net/kari-ja-karoliina