Pyörätuolitanssi

Suomen parasta pyörätuolitanssin ohjausta saa Kouvolassa, Terpsikerholla!

Terpsikerhon pyörätuolitanssiryhmien kevätkausi sunnuntaisin 14.1.2018 alkaen entisen Keskuslaitoksen alueella Kuusankoskella, vanhan Carea-koulun liikuntasalissa (katso kartta alla):

  • alkeet klo 15-16
  • jatko klo 16-17
  • kilpaparien vapaaharjoitusvuoro 17-18

Alkeisryhmässä keskitytään tuolinkäsittelyyn, vartalonhallintaan ja rytmiharjoitteisiin osallistujien toiveiden mukaisten musiikkityylien ja tanssilajien tahdissa.

Jatkoryhmässä tanssitaan yksin, ryhmässä tai parin kanssa ja tutustutaan niin seura- kuin kilpatanssienkin maailmaan. Parin voi muodostaa joko kaksi pyörätuolinkäyttäjää tai pyörätuolinkäyttäjä ja pystytanssija.

Molempiin ryhmiin ovat tervetulleita sekä pyörätuolinkäyttäjät että pystytanssijat. Oma pari ei ole välttämättömyys eikä tanssitaitoa tai ennakkotietoja lajista tarvita. Otathan kuitenkin oman avustajan mukaan, mikäli tarvitset apua osallistuaksesi tunnille.

Hinta: 5 € / tunti / tanssija, ensimmäinen tutustumiskerta ilmaiseksi. Ei-tanssivat avustajat veloituksetta.
Ohjaajina toimivat Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju.

Kilpailevat ja kilpailemaan tähtäävät parit voivat hyödyntää seuran tarjoamaa vapaaharjoitusvuoroa ohjattujen treenien jälkeen.

KARTTA:

aluekartta_sospa2016

Liikuntasali kartan rakennuksessa 16, käynti tähdellä merkityltä sisäpihalta, jossa myös pysäköinti. Ajo Vilkenpolun kautta. Virallinen osoite Ketunkuja 2.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: timopyykkonen(a)gmail.com

Muista ilmoittautua etukäteen!

Lue lisää pyörätuolitanssista Suomen Pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n sivuilta!

T&T

Ohjaajat Timo ja Tuuli

Lehtijuttu

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1b0a

Mainokset