Tuntivaraukset korona-aikana

Koronan vuoksi otamme kaikkiin ryhmiin ennakkoilmoittautumiset.

  • Kertamakullisiin ryhmiin voi ilmoittautua tuntikohtaisesti silloin kun on tulossa mukaan.
  • Kausimaksullisiin ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi, joten valitse varausta tehdessä ”Tähän ja tuleviin” -vaihtoehto.

ETUKÄTEISVARAUKSET – WWW.VELLO.FI/TERPSIKERHO

Koronan vuoksi osallistujamäärää on rajattu, joten kaikille tunneille vaaditaan sitovat etukäteisvaraukset.

TUNTIPERUUTUKSET

Jos et pääsekään tunnille, niin muista se myös perua, jotta toisella olisi mahdollisuus osallistua. Tuntiperuutukset voi tehdä viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat kertamaksulliset ryhmätunnit laskutetaan ilmoittautuneelta.

OHJEET RYHMÄTUNNEILLE

Tervetuloa Terpsikerhon tanssitunneille. Muistathan kuitenkin korona-ajan suositukset, ettet tule tunnille jos tunnet itsesi yhtään flunssaiseksi tai lähipiirissäsi on korona-altistus – muista peruuttaa kertaryhmän varaus! Riskiryhmään kuuluville emme pysty takaamaan suojattua harrastusmahdollisuutta, joten suosittelemme itse harkitsemaan tunneille osallistumisen mielekkyydestä. Kaikilla pitää olla omat juomapullot, pyyhkeet ja välineet mukana. Paritanssitunneilla tanssitaan ainoastaan yhden parin kanssa/ryhmä. Pukuhuoneissa pyritään noudattamaan turvavälejä. Pese kädet huolellisesti jo ennen tunnille tuloa, myös salilla on käsien pesuun varattu mahdollisuus. Käsidesiä on tarjolla salilla. Ota sitä salille tullessasi ja pois lähtiessä. Pyri pitämään turvaetäisyys kanssa tanssijaan. Noudatamme THL:n ja Tanssiurheiluliiton suosituksia harjoituksissa.

  • HUOM! Jos olet käynyt tanssitunnilla ja sairastut siitä kahden viikon sisällä koronaan, pitää sinun ilmoittaa viipymättä Terpsikerholle mahdollisesta COVID-19 sairastapauksesta.