Ohjeet korona-aikana

Koronan vuoksi otamme kaikkiin ryhmiin ennakkoilmoittautumiset!

Koronan vuoksi osallistujamäärää on rajattu, joten kaikille tunneille vaaditaan sitovat etukäteisvaraukset.

KERTAMAKSULLISET TANSSITUNNIT:
WWW.VELLO.FI/TERPSIKERHO

Kertamakullisiin ryhmiin voi ilmoittautua tuntikohtaisesti silloin kun on tulossa mukaan. Jos et pääsekään kertamaksulliselle tunnille, niin muista se myös perua, jotta toisella olisi mahdollisuus osallistua. Tuntiperuutukset voi tehdä Velloon viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat kertamaksulliset ryhmätunnit laskutetaan ilmoittautuneelta.

KAUSIRYHMÄT:

Kausimaksullisiin ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi. Kausimaksullisissa ryhmissä järjestämme korvaavan toiminnon tai jatkamme mahdollisesti kautta myöhemmin, jos koronan vuoksi kausi joudutaan keskeyttämään. Tutustu tarkemmin ilmoittautumiskäytäntöihin ja peruutusehtoihin.

Kauden ensimmäinen käyntikerta on ilmainen kokeilu. Huom! Pienryhmiin haku ohjaajan kautta. Tervetuloa testaamaan kausiryhmää.


OHJEET RYHMÄTUNNEILLE KORONA-AIKANA

Tervetuloa Terpsikerhon tanssitunneille. Noudatamme THL:n ja Tanssiurheiluliiton suosituksia harjoituksissa. Eteistilassa ja pukuhuoneessa on suositus, että pidämme maskia.

  • HUOM! Jos olet käynyt tanssitunnilla ja sairastut siitä kahden viikon sisällä koronaan, pitää sinun ilmoittaa viipymättä Terpsikerholle mahdollisesta COVID-19 sairastapauksesta. Ulkomaanmatkan jälkeen olethan omaehtoisessa karanteenissa 2 viikon ajan.

Muistathan muutkin korona-ajan suositukset, ettet tule tunnille jos tunnet itsesi yhtään flunssaiseksi, olet palannut juuri ulkomaanmatkalta, olet altistunut koronalle tai olet korona-karanteenissa – muista peruuttaa kertaryhmän varaus! Riskiryhmään kuuluville emme pysty takaamaan suojattua harrastusmahdollisuutta, joten suosittelemme itse harkitsemaan tunneille osallistumisen mielekkyydestä. Kaikilla pitää olla omat juomapullot, pyyhkeet ja välineet mukana. Paritanssitunneilla tanssitaan ainoastaan yhden parin kanssa/ryhmä. Pukuhuoneita käytetään ainoastaan wc-käyntien odotustilana – tule salille valmiiksi pukeutuneena harjoitusvaatteisiin. Pese kädet huolellisesti jo ennen tunnille tuloa, myös salilla on käsien pesuun varattu mahdollisuus wc-tiloissa ja keittiössä. Käsidesiä on tarjolla salilla, ota sitä salille tullessasi ja pois lähtiessä. Yski tai aivasta oikein. Pyri pitämään turvaetäisyys kanssa tanssijaan/toiseen pariin odotustiloissa ja tanssisaleissa. Olemme porrastaneet ryhmäaikatauluja niin, että mahdollisia kohtaamisia tulee mahdollisimman vähän. Odotustilassa ja pukuhuoneessa suosittelemme vahvasti käyttämään maskia. Harjoituspaikalle ei suositella jäädä oleskelemaan. Tule harjoituspaikalle oman harjoitusaikansa mukaan ja poistu heti harjoituksen päätyttyä.

Kiitos yhteistyöstä – turvallisen harrastamisen puolesta!