Ohjeet korona-aikana

Koronan vuoksi otamme kaikkiin ryhmiin ennakkoilmoittautumiset.

  • Kertamakullisiin ryhmiin voi ilmoittautua tuntikohtaisesti silloin kun on tulossa mukaan.
  • Kausimaksullisiin ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi, joten valitse varausta tehdessä ”Tähän ja tuleviin” -vaihtoehto.

ETUKÄTEISVARAUKSET – WWW.VELLO.FI/TERPSIKERHO

Koronan vuoksi osallistujamäärää on rajattu, joten kaikille tunneille vaaditaan sitovat etukäteisvaraukset.

TUNTIPERUUTUKSET

Jos et pääsekään tunnille, niin muista se myös perua, jotta toisella olisi mahdollisuus osallistua. Tuntiperuutukset voi tehdä viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat kertamaksulliset ryhmätunnit laskutetaan ilmoittautuneelta.

OHJEET RYHMÄTUNNEILLE

Tervetuloa Terpsikerhon tanssitunneille. Noudatamme THL:n ja Tanssiurheiluliiton suosituksia harjoituksissa. Lopetamme ryhmän opetuksen 5 minuuttia aikaisemmin, jotta voimme taata sujuvat ryhmien vaihdot. Eteistilassa ja pukuhuoneessa vahva suositus on, että pidämme maskia.

  • HUOM! Jos olet käynyt tanssitunnilla ja sairastut siitä kahden viikon sisällä koronaan, pitää sinun ilmoittaa viipymättä Terpsikerholle mahdollisesta COVID-19 sairastapauksesta. Ulkomaanmatkan jälkeen olethan omaehtoisessa karanteenissa 2 viikon ajan.

Muistathan muutkin korona-ajan suositukset, ettet tule tunnille jos tunnet itsesi yhtään flunssaiseksi, olet palannut juuri ulkomaanmatkalta tai lähipiirissäsi on korona-altistus – muista peruuttaa kertaryhmän varaus! Riskiryhmään kuuluville emme pysty takaamaan suojattua harrastusmahdollisuutta, joten suosittelemme itse harkitsemaan tunneille osallistumisen mielekkyydestä. Kaikilla pitää olla omat juomapullot, pyyhkeet ja välineet mukana. Paritanssitunneilla tanssitaan ainoastaan yhden parin kanssa/ryhmä. Pukuhuoneita käytetään ainastaan wc-käyntien odotustilana – tule salille valmiiksi pukeutuneena harjoitusvaatteisiin. Pese kädet huolellisesti jo ennen tunnille tuloa, myös salilla on käsien pesuun varattu mahdollisuus. Käsidesiä on tarjolla salilla, ota sitä salille tullessasi ja pois lähtiessä. Yski tai aivasta oikein. Pyri pitämään 1-2 m turvaetäisyys kanssa tanssijaan odotustiloissa ja tanssisaleissa. Odotustilassa ja pukuhuoneessa suosittelemme vahvasti käyttämään maskia, Kouvolan kaupungin ja Kymsoten suosituksen mukaisesti. Harjoituspaikalle ei saa tulla tai jäädä oleskelemaan. Tule harjoituspaikalle oman harjoitusaikansa mukaan ja poistu heti harjoituksen päätyttyä.

Kiitos yhteistyöstä – turvallisen harrastamisen puolesta!

Lue salin koronaohjeistus tästä (pdf)

Järjestämme korvaavan toiminnon kausimaksullisten ryhmistä, jos koronan vuoksi kausi joudutaan keskeyttämään.