Ohjaajat

Heini Ahtiainen

heiniHeini on monipuolinen tanssinopettaja (AMK), jonka pitkä balettitausta on luonut vankan pohjan tanssiharrastukselle ja -ammatille. Opettajana Heini on reipas, energinen ja kannustavan vaativa ja hän pyrkii auttamaan jokaista oppilasta kehittymään omien taitojensa suhteen.

Fyysisen tanssinopettajan työn ohella Heini kilpaili vuosina 2014-2015 Rock’n’swing-lajien parissa. Heini voitti tanssiparinsa kanssa Fuskun Suomen mestaruuden 2015 ja saavutti Lindy hopin SM2015-kilpailuiden 3. sijan. Tällä hetkellä kilpailutoiminta on tauolla, sillä Heini kouluttaa SUSELiin uusia tanssinohjaajia.

Terpsikerhossa Heini opettaa lavatanssiryhmiä, soololattareita, parisalsaa ja lindy hopia sekä vetää rock’n’swing-tanssijoiden kisaryhmää.

 

Timo Pyykkönen

img_0605Timo on Terpsikerhon oma kasvatti, joka on jo 80-luvulla alkaneen tanssiuransa aikana ehtinyt monenmoista. Aluksi lajina oli kilpatanssi, etenkin vakiot. 2000-luku kului boogie woogien parissa kisaillen ja uusin aluevaltaus on pyörätuolitanssi, jossa viimeisimpänä saavutuksena EM-kilpailujen 4. sija vakiotansseissa parinsa Tuulin kanssa. Timo on osallistunut aktiivisesti kaikkien harrastamiensa lajien koulutustoimintaan niin oppilaana kuin ohjaajanakin. Aiemmin hän toimi myös kilpatanssituomarina.

Timo on aina osallisunut aktiivisesti myös seuratoimintaan. Terpsikerhon kunniapuheenjohtajuus hänelle myönnettiin jo 90-luvun lopulla, mutta tänä vuonna hänet valittiin taas seuran johtoon!

Tällä hetkellä Timo opettaa Terpsikerhossa kilpatanssia ja pyörätuolitanssia.

 

Sirpa Salminen

sipe

Sirpa on harrastanut lavatansseja liki kaksikymmentä vuotta. Sittemmin omaan lajivalikoimaan ovat tulleet myös showtanssi, kilpatanssi ja rock’n’swing-tanssit.

Sirpa on Terpsikerhon rakastettu lastentanssin ohjaaja. Hän on suorittanut STUL:n (Suomen tanssiurheiluliitto) lastentanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2012 ja NuoriSuomi liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen vuonna 2015.

 

Jessi Mäkinen

Jessi

Uusi nuorten Street-tuntien ohjaaja Jessi on aloittanut oman tanssiharrastuksensa 6-vuotiaana.
Aluksi lajina oli baletti, mutta vuosien varrella eri tyylejä on kertynyt iso kasa. Viime aikoina katutanssilajit ovat hurmanneet hänet ja kokemusta on mm. hiphopista, lockingista, housesta ja voguingista. Opettajana Jessi on aurinkoinen ja kannustava.
”Nuorten tanssijoiden opettamisessa ilahduttavinta on nähdä aito innostuneisuus sekä uteliaisuus. Olen onnellisin, kun annan musiikin vain viedä ja näen että pystyn jakamaan saman ilon myös muille.”

 

Mainokset