Ohjaajat

Heini Ahtiainen

heiniHeini on monipuolinen tanssinopettaja (AMK), jonka pitkä balettitausta on luonut vankan pohjan tanssiharrastukselle ja -ammatille. Opettajana Heini on reipas, energinen ja kannustavan vaativa ja hän pyrkii auttamaan jokaista oppilasta kehittymään omien taitojensa suhteen.

Fyysisen tanssinopettajan työn ohella Heini kilpaili vuosina 2014-2015 Rock’n’swing-lajien parissa. Heini voitti tanssiparinsa kanssa Fuskun Suomen mestaruuden 2015 ja saavutti Lindy hopin SM2015-kilpailuiden 3. sijan. Tällä hetkellä kilpailutoiminta on tauolla, sillä Heini kouluttaa SUSELiin uusia tanssinohjaajia.

Terpsikerhossa Heini opettaa lavatanssiryhmiä, soololattareita, parisalsaa ja lindy hopia sekä vetää rock’n’swing-tanssijoiden kisaryhmää.

Timo Pyykkönen

img_0605Timo on Terpsikerhon oma kasvatti, joka on jo 80-luvulla alkaneen tanssiuransa aikana ehtinyt monenmoista. Aluksi lajina oli kilpatanssi, etenkin vakiot. 2000-luku kului boogie woogien parissa kisaillen ja uusin aluevaltaus on pyörätuolitanssi, jossa viimeisimpänä saavutuksena EM-kilpailujen 4. sija vakiotansseissa parinsa Tuulin kanssa. Timo on osallistunut aktiivisesti kaikkien harrastamiensa lajien koulutustoimintaan niin oppilaana kuin ohjaajanakin. Aiemmin hän toimi myös kilpatanssituomarina.

Timo on aina osallisunut aktiivisesti myös seuratoimintaan. Terpsikerhon kunniapuheenjohtajuus hänelle myönnettiin jo 90-luvun lopulla, mutta tänä vuonna hänet valittiin taas seuran johtoon!

Tällä hetkellä Timo opettaa Terpsikerhossa aikuisten kilpatanssin alkeisryhmää.

Sirpa Salminensipe

Sirpa on harrastanut lavatansseja liki kaksikymmentä vuotta. Sittemmin omaan lajivalikoimaan ovat tulleet myös showtanssi, kilpatanssi ja rock’n’swing-tanssit.

Sirpa on Terpsikerhon rakastettu lastentanssin ohjaaja. Hän on suorittanut STUL:n (Suomen tanssiurheiluliitto) lastentanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2012 ja NuoriSuomi liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen vuonna 2015.

Melina Knapp

Vasta 18-vuotias Melina on tanssinut koko ikänsä. Hän on on aloittanut tanssiharrastuksen baletissa ja jatkanut mm. kilpatanssin ja hip hopin parissa. ”Tanssi on aina ollut minulle rakas harrastus. On mukava päästä vetämään junnujen kilpatanssiryhmää, sillä muistan miten paljon itse lapsena nautin tanssitunneista Terpsikerholla.” kertoo Melina.

Ari ja Soile Lilja

soile-ja-ari-fuskuKorialaiset Ari ja Soile Lilja ovat kilpailleet vuodesta 2012 lajeinaan Fusku, Bugg ja LindyHop. Tällä hetkellä he kilpailevat seniori GP luokassa päälajinaan Bugg ja heitä valmentaa Tommi ja Pirjo Koivula. Liljat aloittivat Kotkan Hyrrien edustusparina ja ovat siirtyneet vuoden 2017 alusta Kouvolan Terpsikerhoon. Tanssi on kuulunut molempien elämään ihan lapsesta asti; Ari aloitti ala-asteikäisenä vakio- ja latinalaistanssien parissa ja Soile 4-vuotiaana kansantanssin parissa. Ari ja Soile tapasivat Tampsan lavalla kesällä 2010, josta yhteinen tanssi- ja elämäntaival alkoi. RS-tansseissa heitä viehättää liikunnallisuus, musiikki ja mukaansatempaavuus. Molemmat ovat suorittaneet seuravalmentajatutkinnon. Ari on valmentanut yleisurheiijoita 15 vuotta ja Soile on suorittanut myös tanssinohjaajaopintoja. Hän on ohjannut lavatansseja aiemmin mm. Tanssikas Ry:ssä.

Terpsikerhossa Ari ja Soile ohjaavat Bugg-jatkoryhmää.

Kari ja Karoliina Kiiski

Kari ja Karoliina opettavat Terpsikerholla argentiinalaista tangoa. Opetuksessaan he haluavat keskittyä hyvään tekniikkaan ja vartalonhallintaan, painottaen myös parin välisen yhteyden ja läsnäolon merkitystä.