Ohjaajat

Heini Ahtiainen

heiniHeini on monipuolinen tanssinopettaja (AMK), jonka pitkä balettitausta on luonut vankan pohjan tanssiharrastukselle ja -ammatille. Opettajana Heini on reipas, energinen ja kannustavan vaativa ja hän pyrkii auttamaan jokaista oppilasta kehittymään omien taitojensa suhteen.

Fyysisen tanssinopettajan työn ohella Heini kilpaili vuosina 2014-2015 Rock’n’swing-lajien parissa. Heini voitti tanssiparinsa kanssa Fuskun Suomen mestaruuden 2015 ja saavutti Lindy hopin SM2015-kilpailuiden 3. sijan. Tällä hetkellä kilpailutoiminta on tauolla, sillä Heini kouluttaa SUSELiin uusia tanssinohjaajia.

Terpsikerhossa Heini opettaa lavatanssiryhmiä, soololattareita, parisalsaa ja lindy hopia sekä vetää rock’n’swing-tanssijoiden kisaryhmää.

Timo Pyykkönen

img_0605Timo on Terpsikerhon oma kasvatti, joka on jo 80-luvulla alkaneen tanssiuransa aikana ehtinyt monenmoista. Aluksi lajina oli kilpatanssi, etenkin vakiot. 2000-luku kului boogie woogien parissa kisaillen ja uusin aluevaltaus on pyörätuolitanssi, jossa viimeisimpänä saavutuksena EM-kilpailujen 4. sija vakiotansseissa parinsa Tuulin kanssa. Timo on osallistunut aktiivisesti kaikkien harrastamiensa lajien koulutustoimintaan niin oppilaana kuin ohjaajanakin. Aiemmin hän toimi myös kilpatanssituomarina.

Timo on aina osallisunut aktiivisesti myös seuratoimintaan. Terpsikerhon kunniapuheenjohtajuus hänelle myönnettiin jo 90-luvun lopulla, mutta tänä vuonna hänet valittiin taas seuran johtoon!

Tällä hetkellä Timo opettaa Terpsikerhossa kilpatanssia ja pyörätuolitanssia.

Sirpa Salminensipe

Sirpa on harrastanut lavatansseja liki kaksikymmentä vuotta. Sittemmin omaan lajivalikoimaan ovat tulleet myös showtanssi, kilpatanssi ja rock’n’swing-tanssit.

Sirpa on Terpsikerhon rakastettu lastentanssin ohjaaja. Hän on suorittanut STUL:n (Suomen tanssiurheiluliitto) lastentanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2012 ja NuoriSuomi liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen vuonna 2015.

Minttu Tuura

Minttu Tuura

Terpsikerhon uusi nuorten tanssiryhmien ohjaaja Minttu tulee Lahdesta. Hän on ohjannut tanssitunteja eri ikäisille lapsille ja nuorille vuodesta 2011. Mintun pääljeja ovat Commercial dance, Street dance ja Showdance, joita kaikkia pääsee kokeilemaan Terpsikeholla tänä syksynä. Minttu on myös toiminut tanssijana Step Up Schoolin Streetin koulutusohjelmassa. Suurimmat saavutukset kilpailuissa hän on saanut katutanssien puolella:

 

Street-tanssin SM-kulta 2013 (pienryhmä, DCA)
Street-tanssin SM-hopea 2009 (pienryhmä, Tanssikoulu Flow)
Street-tanssin SM-kilpailut 4.sija 2009 (soolo)

 

Mainokset