Soololattarit – Tanssiliikunta

Soololattarit ja Bailatino ovat hauskoja tanssitunteja, joilla soi hyväntuulinen lattarimusiikki. Tunnit rakentuvat pääasiassa erilaisten latinalaistanssien ja niiden askelten pohjalle, mutta myös muita tanssilajeja on mukana ohjelmissa. Lajeina mm. samba, cha cha, salsa ja jive. Soololattaritunnit toistuvat samanlaisina kolmena viikkona peräkkäin (musiikit + liikkeet)!

Lavis ja tanssiliikuntatunnit ovat sekoitus lavatanssimusiikin tahtiin tanssittavista rytmeistä ja lattarirytmeistä. Lajeina ovat mm. perinteiset humppa, valssi, tango ja jenkka, mutta myös mm. cha cha kuuluu laviksen ohjelmistoon. Et tarvitse paria kun tanssin riemusta ja helpoista vuoroista pääsee nauttimaan soolona.

Tanssiliikunta ja venyttely -tunneilla lämmitellään aluksi lihakset tanssimalla ilman paria 45 min ja lopuksi tehdään lempeitä liikkuvuutta parantavia venytyksiä 15 min. Tunnilla tanssitaan helpoilla askelilla monipuolisesti kotimaisia lavatansseja sekä kansainvälisiä lattarityylejä. Nämä sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille henkilöille.

Musiikin soidessa lämmittelemme kehon ja tanssimme erilaisia askelsarjoja, joihin pääsee jokainen mukaan! Et siis tarvitse lajeista ennakkotietoa. Tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto/kehonhuolto-osuuden. Tunnilla voit olla paljain jaloin tai esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetuilla tanssikengillä tai tossuilla.

Tunneille on ennakkoilmoittautumiset. Vellon ilmoittatuminen sulkeutuu 2 h ennen ryhmän alkua. Perumaan pääset yksittäisvaratun tunnin viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Tervetuloa nauttimaan tanssista kanssamme. ILMOITTAUDU MUKAAN!!


KEVÄTKAUDEN 2023 tunnit starttaavat maanantaina 9.1.!

  • Maanantaisin soololattarit klo 17.25 – 18.25 (ohj. Heini A.)
    – tunnit jatkuvat 24.4. saakka (pl. pääsiäismaanantai 10.4.) / MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA!

ILMOITTAUDU TUNNEILLE VELLO-VARAUSJÄRJESTELMÄN KAUTTA!

Hinnasto ja sarjakortit – lue täältä