Soololattarit – Tanssiliikunta

Kymsoten koronarajoitusten mukaisesti on toistaiseksi MAX RYHMÄKOKO 14 hlö. Ilmoittautuneille ilmoitetaan erikseen, jos/kun rajoitukset koskevat omaa ryhmää.

Soololattarit ja Bailatino ovat hauskoja tanssitunteja, joilla soi hyväntuulinen lattarimusiikki. Tunnit rakentuvat pääasiassa erilaisten latinalaistanssien ja niiden askelten pohjalle, mutta myös muita tanssilajeja on mukana ohjelmissa. Lajeina mm. samba, cha cha, salsa ja jive.

Lavis ja tanssiliikuntatunnit ovat sekoitus lavatanssimusiikin tahtiin tanssittavista rytmeistä ja lattarirytmeistä. Lajeina ovat mm. perinteiset humppa, valssi, tango ja jenkka, mutta myös mm. cha cha kuuluu laviksen ohjelmistoon. Et tarvitse paria kun tanssin riemusta ja helpoista vuoroista pääsee nauttimaan soolona.

Musiikin soidessa lämmittelemme kehon ja tanssimme erilaisia askelsarjoja, joihin pääsee jokainen mukaan! Et siis tarvitse lajeista ennakkotietoa. Tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto/kehonhuolto-osuuden. Tunnilla voit olla paljain jaloin tai esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetuilla tanssikengillä tai tossuilla.

Koronan vuoksi kaikille tunneille on ennakkoilmoittautumiset. Vellon ilmoittatuminen sulkeutuu 2 h ennen ryhmän alkua. Perumaan pääset yksittäisvaratun tunnin viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Tervetuloa nauttimaan tanssista kanssamme. ILMOITTAUDU MUKAAN!!

SOOLOLATTARIT

HEINÄKUUSSA 5.-26.7.2021
UUTUUS: PUMPPILATTARIT JA VENYTTELY

  • Maanantaisin klo 18.00-19.00 (Ohj. Anu P.)
    • Pumppilattarit ja venyttely tunti sisältää 45 min helppoja tanssiaskelia yhdistettynä oman kehon avulla tehtyyn voimaharjoitteluun sekä 15 min venyttely- / liikkuvuusharjoitteluun. Tehokasta ja hauskaa kuntoilua!
    • ILMOITTAUDU MUKAAN!!

SYYSKAUSI 2021

  • Maanantaisin klo 17.25 – 18.25 (ohj. Heini A.)
  • Torstaisin klo 18.00-19.00 (ohj. Anu P.)

ILMOITTAUDU TUNNEILLE VELLO-VARAUSJÄRJESTELMÄN KAUTTA!

Hinnasto ja sarjakortit – lue täältä