Soololattarit – Tanssiliikunta

Kymsoten koronarajoitusten mukaisesti on toistaiseksi MAX RYHMÄKOKO 10 hlö. Ilmoittautuneille ilmoitetaan erikseen, jos/kun rajoitukset koskevat omaa ryhmää.
Tunnit tauolla 8.3-28.4.

Soololattarit ja Bailatino ovat hauskoja tanssitunteja, joilla soi hyväntuulinen lattarimusiikki. Tunnit rakentuvat pääasiassa erilaisten latinalaistanssien ja niiden askelten pohjalle, mutta myös muita tanssilajeja on mukana ohjelmissa. Lajeina mm. samba, cha cha, salsa ja jive.

Lavis ja tanssiliikuntatunnit ovat sekoitus lavatanssimusiikin tahtiin tanssittavista rytmeistä ja lattarirytmeistä. Lajeina ovat mm. perinteiset humppa, valssi, tango ja jenkka, mutta myös mm. cha cha kuuluu laviksen ohjelmistoon. Et tarvitse paria kun tanssin riemusta ja helpoista vuoroista pääsee nauttimaan soolona.

Musiikin soidessa lämmittelemme kehon ja tanssimme erilaisia askelsarjoja, joihin pääsee jokainen mukaan! Et siis tarvitse lajeista ennakkotietoa. Tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto/kehonhuolto-osuuden. Tunnilla voit olla paljain jaloin tai esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetuilla tanssikengillä tai tossuilla.

Koronan vuoksi kaikille tunneille on ennakkoilmoittautumiset. Osallistujien määrää on rajoitettu helmikuusta 2021 alkaen. Tunnit tauolla 8.3-28.4. Vellon ilmoittatuminen sulkeutuu 2 h ennen ryhmän alkua. Perumaan pääset yksittäisvaratun tunnin viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Tervetuloa nauttimaan tanssista kanssamme. ILMOITTAUDU MUKAAN!!

SOOLOLATTARIT

Kevätkausi 11.1.2021 alkaen.

  • Maanantaisin klo 17.15 – 18.15 (ohj. Heini A.)
    -Heinin kevätkauden viimeiset tunnit ma 26.4..
  • Torstaisin klo 17.15-18.15 (ohj. Anu P.) – HUOM kevätkaudella aika vaihtui klo 17.15-18.15!
    – Anun kevätkauden viimeinen tunti on to 17.6.

ILMOITTAUDU TUNNEILLE VELLO-VARAUSJÄRJESTELMÄN KAUTTA!

 HINNAT:

  • 1 tanssitunti (75min tai 60 min) 9e, jäsenet 8e
  • 6 kerran sarjakortti 45e
  • 10 kerran sarjakortti 65e (jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 60e) > HUOM! Tammi-helmikuussa 2021 ostettu 10-kortti sisältää 2021 jäsenyyden! Helmikuun jälkeen jäsenyys ostetaan normaalin hinnaston mukaisesti.