Soololattarit – Tanssiliikunta

KESÄLLÄ 2020 SOOLOTUNTEJA ON SOOLOLATTAREISSA JA UUTUUTENA LAVIKSESSA. Katso kesäaikataulut täältä.

Soololattarit ja Bailatino ovat hauskoja tanssitunteja, joilla soi hyväntuulinen lattarimusiikki. Tunnit rakentuvat pääasiassa erilaisten latinalaistanssien ja niiden askelten pohjalle, mutta myös muita tanssilajeja on mukana ohjelmissa. Lajeina mm. samba, cha cha, salsa ja jive.

Lavis ja tanssiliikuntatunnit ovat sekoitus lavatanssimusiikin tahtiin tanssittavista rytmeistä ja lattarirytmeistä. Lajeina ovat mm. perinteiset humppa, valssi, tango ja jenkka, mutta myös mm. cha cha kuuluu laviksen ohjelmistoon. Et tarvitse paria kun tanssin riemusta ja helpoista vuoroista pääsee nauttimaan soolona.

Musiikin soidessa lämmittelemme kehon ja tanssimme erilaisia askelsarjoja, joihin pääsee jokainen mukaan! Et siis tarvitse lajeista ennakkotietoa. Tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto/kehonhuolto-osuuden.

Tunnilla voit olla paljain jaloin tai esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetuilla tanssikengillä tai tossuilla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit vain tulla mukaan nauttimaan tanssista kanssamme.

SOOLOLATTARIT

Syyskausi 17.8.2020 alkaen.

  • Maanantaisin klo 17.15 – 18.15 (ohj. Heini A.)
  • Torstaisin klo 17.00-18.00 (ohj. Anu P.)

ILMOITTAUDU TUNNEILLE VELLO-VARAUSJÄRJESTELMÄN KAUTTA!

 HINNAT:

  • 1 tanssitunti (75min tai 60 min) 9e, jäsenet 8e
  • 6 kerran sarjakortti 45e
  • 10 kerran sarjakortti 65e (jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 60e) > vuoden 2020 ensimmäinen 10-kortti sisältää 2020 jäsenyyden!