Lasten ryhmät (3-6 v.)

Pienten lasten tanssiryhmät:

Lastentanssiryhmissä tärkeintä on hauskuus sekä liikunnan ilo. Ryhmissä tutustutaan tanssin maailmaan, musiikkiin ja rytmiin leikin avulla. Tanssi kehittää lapsen motoriikkaa, koordinaatiota ja tasapainoa ja tanssitunneilla opitaan myös ryhmässä ja parin kanssa toimimisen taitoja. Iloiset liikunnallisen onnistumisen kokemukset vahvistavat lapsen kehontuntemusta ja itsetuntoa. Tanssiharrastus sopii sekä tytöille että pojille!

Syyskaudelle 2020 lastentanssiryhmät kokevat muutamia uudistuksia. Ohjaajaksi tutun Sirpan pariksi tulee tanssinopettaja (AMK) Anu Itkonen, ja koronatilanteen salliessa ryhmien kokoa voidaan aiemmasta hieman kasvattaa kahden ohjaajan ansiosta! Ryhmien aikataulu muuttuu myös: päiväksi vaihtuu keskiviikko, ja ryhmät vanhempien toiveesta myös alkavat hieman myöhemmin.

Keskiviikkoisin

Nopsatossut

vuosina 2016-2017 syntyneille lapsille (noin 3-4 v.)
klo 17.20–18.05

Villiviikarit

vuosina 2014-2015 syntyneille lapsille (noin 5-6 v.)
klo 18.05–18.50

Kausihinta: 80 € / osallistuja, kausimaksu sisältää jäsenmaksun vuodelle 2020.

SISARUSALENNUS: Alennus on -40% toisen tai useamman saman talouden / perheen alle 13 v. lapsen kausimaksusta, kuitenkin niin, että yhden lapsen kausimaksu on normaalihintainen. Alennus lasketaan halvemmasta ryhmästä.

Kevätlukukausi alkaa  viikosta 34, lastentanssitunnit keskiviikkoisin 19.8.–2.12.2020, ei tunteja syyslomaviikolla, yhteensä 15 opetuskertaa.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ennakkoilmoittautuminen on nyt auki TÄÄLLÄ

Muutokset mahdollisia!

Ensimmäinen käynti on ilmainen kokeilukerta. Mikäli paikkoja on vapaana, aloittaa voi myös kesken kauden. Voidaan sopia myös hieman pidemmästä kokeilujaksosta, jos lapsi ei osaa heti sanoa onko tanssi hänen juttunsa vai ei.