Savitaipale Salsa! 7.-9.7.2017 kurssiviikonlopun iltabileet!

Lisätietoja Savitaipale Salsa! – tapahtumasta
https://terpsikerho.fi/2017/05/23/jasenetuja-savitaipale-salsa-7-9-7-2017/

FIESTA TROPICAL 8.7.

Kuumia lattarirytmejä Savitaipaleella koko illan!

Ohjelma:

– Dúo Tropical, Alexix Neyra & Daniel Baro (Cuba)

– DJ Soca & DJ La Blanca

– Salsan opetusta (Maria & Yusniel)

 

Paikka: Burger Heaven: koulutie 11, Savitaipale

Aika: klo 21 ->

Hinta: 10€* / 12€ (ovelta)

* ennakkoon Burger Heavenistä ja Savitaipale SALSA! –kurssin osallistujille

 

Aloitamme illan yhdessä TANSSINOPETUSTUOKIOLLA n. klo 21! Tämä opetustuokio sopii kaikille tanssitaustaan katsomatta, olit sitten aloittelija tai jo pidempään tanssinut! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Illan aikana Maria ja Yusniel pitävät myös pieniä tanssitushetkiä eri tanssin lajeista, jotta kaikki paikallaolijat pääsevät varmasti kiinni tanssin tunnelmaan!

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TROOPPISEEN ILTAAN!

 

***************

DÚO TROPICAL on Alexis Neyran ja Daniel Baron monipuolinen ja energinen kahden miehen orkesteri, joka hurmaa ja tempaisee mukaansa yleisön tunteisiin vetoavalla sekä jalan alle menevällä soitannallaan! Duon repertuaari koostuu aina klassikoista traditionaaliseen kuubalaiseen musiikkiin sekä uudempiin hitteihin. Molemmat muusikot ovat tuttuja kasvoja esimerkiksi Tiempo Habana, Daniel Baro y Son Candela sekä Son de Cuba orkestereiden puikoista. Mikä parasta, tästä kaikesta voi nauttia niin istumalla ja kuuntelemalla kuin tanssiin tempautuenkin, nämä rytmit eivät jätä ketään kylmäksi!

***************

YUSNIEL SOCARRAS on saannut tanssin ammattikoulutuksensa arvostetussa Escuela Nacional de Artessa päälajeinaan kuubalainen nykytanssi sekä kuubalaiset perinnetanssit. Ennen Suomeen muuttamista hän on työskennellyt monissa eri tanssiryhmissä, esimerkiksi Conjunto Nacional de Cuban yhtenä ensitanssijana esiintyen niin Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Hänellä on jo yli kymmenen vuoden kokemus niin suomalaisten kuin muunkinmaalaisten perehdyttämisestä salsan ja muiden kuubalaisten tanssien saloihin. Yusniel on myös esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä salsafestivaaleilla sekä toiminut koreografina niin Kuubassa kuin Suomessakin. Opettajana hän on tunnettu hersyvästä energiastaan ja intohimostaan tanssiin ja sen opettamiseen!

***************

MARIA YLÖNEN on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja monipuolisen tanssitaustansa lisäksi hän on opiskellut kuubalaisia tansseja kuubalaisten huippuammattilaisten johdolla niin Suomessa kuin lukuisilla opintomatkoilla Kuubassakin. Marialla on jo yli kymmenen vuoden kokemus kuubalaisten tanssien opettamisesta jonka lisäksi hänellä on laaja työkokemus niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin opettamisesta eri tanssilajeissa. Tämän lisäksi hän on toiminut myös tanssijana ja koreografina erilaisissa teoksissa tanssiteatterista kuubalaisiin tansseihin. Vuonna 2015 Marian Team Poltteelle tekemä koreografia ”Sytykkönää bailaan…!” voitti kultaa Latino Show sm –kisojen aikuiset 2 –sarjassa. Samainen koreografia niitti mainetta tulemalla toiseksi myös Vuokatin All Styles Dancing –kilpailussa syksyllä 2015!

 

Yhdessä näiden opettajien kursseilla yhdistyy saumattomasti selkeä länsimainen pedagogiikka sekä rento ja mukaansa tempaava kuubalainen tunnelma ja fiilis!

 

***************