Syksyllä 2020 uusia ryhmiä tulossa

Jos koronatilanne antaa myöden ryhmien toiminnan, niin olemme aloittamassa kaikenlaista uutta vanhojen tuttujen tuntien lisäksi. Pikkuisesti jouduimme joitain tunteja järjestelemään uusille paikoille. Tuntitiedot ja ennakkoilmoittautuminen ovat avautumassa jo nyt kevään aikana jäsenille.

Uutta tulossa:

  • Lapsi-aikuinen yhteistanssitunnit kilpatanssissa ja pyörätuolitanssissa.
  • Aikuisten pyörätuolitanssiryhmä.
  • Lyrical jazz / Show jazz esiintyvät ryhmät (perusteet pitää olla jo hallussa)
  • Parisalsan alkeiskurssi aikuisille.
  • Oheistreenit ja luennot tanssijan uralle – kaikille halukkaille kertamaksullinen ryhmä, suunnitelmissa 6 x syksyn aikana. Tänne toivomme ennakkoilmoittautumisia ennenkuin sitoudumme tilaamaan vierailevien lajien ohjaajat vetämään tunteja. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Kiitos.