Jazztanssitunti 26.9. 13.00-14.30 by Aino Karstinen

Lauantaina 26.9. tanssinopettajaopiskelija Aino Karstinen pitää Terpsikerholla jazztanssitunnin klo 13.00-14.30.

Tunti maksetaan paikan päällä käteisellä, hinta 10€.
Ilmottautuminen ennakkoon!! -> aino.karstinen@gmail.com

Aino Karstinen
Ainon omin sanoin…

Olen toisen vuoden tanssinopettajaopiskelija Turun taideakatemiasta (AMK). Alunperin olen kotoisin Kouvolasta, missä olen harrastanut ja opettanut tanssia. Tanssissa itselleni on tärkeää tekniikka ja linjat, jatkuvuus sekä täysillä tekeminen. 

Mun jazztunnilla keskitytään lajin tyylipiirteisiin, kuten maadoittumiseen ja aksentteihin. Käydään läpi myös perusteita, mutta tasoltaan tunti sopii keski- ja jatkotason tanssinharrastajille. Lajikohtaista kokemusta ei kuitenkaan tarvitse olla. Tunnille suosittelen varustautumaan sukilla tai tossuilla, sillä hyppyjen ja rytmien lisäksi treenaamme myös piruetteja. Lopputunnista keskitymme pidempään jazztanssisarjaan.

Tutustu Ainoon lisää: https://ainokarstinen.wordpress.com

Advertisement