Kevätkauden 2023 tunnit jatkuvat 9.1. alkaen

Kevätkauden tunnit jatkuvat loppiaisen jälkeen.

Syksyn kausimaksullisten tuntien oppilaille lähtee tämän ja ensiviikon aikana sähköpostia, jossa tulee ohjeet kevätkauden 2023 kausimaksun lunastuksesta. Tuntien maksaminen käy ilmoittautumisesta ja uusille oppilaille avataan paikkoja tämän jälkeen, mikäli tilaa on.

Maanantain soololattarituntien klo 17.25-18.25 ilmoittautuminen on jo avattu! Tunnit jatkuvat 24.4. saakka (pl. pääsiäismaanantai 10.4.). Ilmoittaudu mukaan koko kevääksi tai sitten yksittäisille tunneille www.vello.fi/terpsikerho Mikäli ilmoittautumisen henkilömäärä (30) näyttää olevan täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijoille, sillä peruutuksia tulee lähestulkoon viikoittain.

Lavatanssiohjelma on julkaistu ja tunneille voi ilmoittautua myös VELLON kautta (linkki ylhäällä). Huomioithan, että klo 17.30 perusteiden tunnille voit tehdä jatkuvan varauksen, mutta klo 18.45 tunneille joudut ilmoittautumaan yksi kerrallaan (vaihtuvan tason mukaan). Aikataulut voit nähdä täältä: www.terpsikerho.fi/lavatanssi

Advertisement