Pe 3.2. Tanssi ja huolla -tapahtuma jäsenille – muista ilmoittautua

Terpsikerho tarjoaa erilaisia etuja jäsenilleen. Nyt on mahtava tapahtuma luvassa kun kotkalaiset Nina Hosko ja Jenni Behm tulevat vetämään meille

Tanssi ja Huolla -tapahtuman salillemme pe 3.2. klo 17.30-19.05.

Ensin tanssimme rennosti 45min latinoshow-tyylillä (ei tarvitse paria) ja perään jatketaan 45min kehonhuoltotunnilla. Ota iloisen mielen lisäksi rennot vaatteet, tanssikengät, juomapullo ja oman jumppapatjan.

Tapahtuma on ILMAINEN Terpsikerhon 2023 jäsenille.

Ohjaajat: Nina ja Jenni

Pieni ohjaajaesittely vielä: Jenni on pitkään tanssinut Latinoshowta ja kilpatanssia – ja kisannutkin molemmissa. Nina on jo yli kymmenen vuotta toiminut hyvinvointivalmentajana Kymenlaakson alueella ja tanssii 10-tanssia.

Advertisement