Maksuttomat pyörätuolitanssit su 26.6.2020

Terpsikerho järjestää pyörätuolitanssin koulutus- ja leiriviikonloppuun maksuttoman tutustumismahdollisuuden pyörätuolitanssista kiinnostuneille henkilöille. Aamupäivällä su 28.6. aloittelijoiden osiossa tutustutaan pyörätuolitanssin eri muotoihin. 45 min opetushetkissä Single-tanssijat aloittavat klo 10 ja paritanssijat klo 11. Saavu siis vaan paikalle – ei ennakko ilmoittautumista. Omaa paria ei tarvitse olla kummallakaan tunnilla!

Ohjaajina toimivat syksyllä Terpsikerholla alkavan pyörätuolitanssikurssin vetäjät Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja ohjaajiin! Iltapäivällä pääsee myös pyörätuolitanssin konkarit verestämään taitojaan klo 12.45 eteenpäin.

Paikka: Kymsoten terapiatalo, Ketunkuja 2, Kuusankoski (ent. Carea-koulu, ajo Vikenpolun kautta)

Tervetuloa! Lue tarkemmat tiedot täältä…